HOTEL LONDON Kapitulská 5 Trnava

Denné menu 15.01.2018- 19.01.2018

 

 
 
 Jedlá na požiadanie vieme upraviť aj pre celiatikov.
 

 
 

PONUKA TÝŽDŇA

 
Polievka:        
0,33l Slepačí vývar s rezancami (1,3,7,9),
0,33l Gulášová (1)
       
Hlavné jedlo:        
120g/150g Bravčový bačovský rezeň, americké zemiaky, cibuľový dresing (1,3,7)       7,50€
120g/150g Anglický roastbeef, varené zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7,10)
 
280g Zeleninový šalát so strateným vajíčkom a prosciuttom, toast (1,3,7)
 
     
9,50€
7,50€
 
 
 
 
Jedlá sú pripravované formou minútok.
Váha mäsa a príloh je uvádzaná po tepelnej úprave.
Zoznam alergénnych zložiek v potravinách 2007/68/ES:
1-obilniny│2-kôrovce│3-vajcia│4-ryby│5-arašidy│6-sójové zrná│7-mlieko│8-orechy │9-zeler│10-horčica│11-sezamové semená│12-oxid siričitý a siričitany│13-vlčí bôb│14-mäkkýše
tlač denného menu