HOTEL LONDON Kapitulská 5 Trnava

Denné menu 18.09.2017- 22.09.2017

 

 
 
 Jedlá na požiadanie vieme upraviť aj pre celiatikov.
 

 
 

PONUKA TÝŽDŇA

 
Polievka:        
0,33l Slepačí vývar s rezancami (1,3,7,9)        
Hlavné jedlo:        
120g/150g Kurací černohorský rezeň, opekané zemiaky, tatárska omáčka (1,3,7)       6,50 €
120g/150g Bravčová panenka v bylinkovej kruste, zemiakové chipsy, zeleninová obloha (1,3,7,9)
 
300g Cisársky trhanec (1,3,7)
 
     
7,50€
5,50€
 
 
 
 
Jedlá sú pripravované formou minútok.
Váha mäsa a príloh je uvádzaná po tepelnej úprave.
Zoznam alergénnych zložiek v potravinách 2007/68/ES:
1-obilniny│2-kôrovce│3-vajcia│4-ryby│5-arašidy│6-sójové zrná│7-mlieko│8-orechy │9-zeler│10-horčica│11-sezamové semená│12-oxid siričitý a siričitany│13-vlčí bôb│14-mäkkýše
tlač denného menu